Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering

Cart 0 0,00 DKK
  • Sous Vide med stor kapacitet og høj præcision

    Sous Vide med stor kapacitet og stor præcision - Clip-on

    Model: Sammic SVP-100

    Specifikationer:

    Præcision 0,1 grad
    Kapacitet – op til 56 liter
    Temperaturinterval 5 - 95 grader C
    Cyklus 1 minut til 99 timer
    El: 230V, 1000 W
    Mål: 122 x 132 x 148 mm
    Clip on – passer til gastrobakker

    Sous Vide: 

    Sous Vide er fransk og udtales "su-veed" og betyder egentligt bare "under vakuum" Du opnår et mørt, saftigt og velsmagende produkt, der "smelter" på tungen med Sous Vide. Vakuumpak produktet, og tilsæt krydderier og olier, og læg det herefter i vandbad, som har den temperatur det færdige produkt skal have. Produktet bibeholder sin kraft ikke mindst vægt, så mere slutprodukt og dermed bedre pris. Når produktet er færdigt, kan svitses på panden (kød) for at give overfladen en stegeskorpe.

     

    Sammic

     

    Sous Vide med stor kapacitet - Clip-on

    9.795,00 DKK

    Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
    Fri levering til kantsten ved køb over 1000,- + moms
    Fri levering omfatter ikke specialproducerede produkter.
    Fri levering omfatter kun online bestillinger
    Varenummer (SKU): Sammic-SVP-100 Kategorier: ,

    Yderlige beskrivelse

    Sous Vide med stor kapacitet - Clip-on
    Model: Sammic – netop nu til intropris

    Sammic er et spansk firma, som har eksisteret siden 1961. Virksomheden er en traditionel produktionsvirksomhed, med egen udviklingsafdeling. Gennem mange år er både produktionsteknikker og erfaring indenfor holdbart udstyr.

    Før et nyt produkt bliver lanceret bliver de testet i et af verdens mest krævende køkkener. Sammic har nemlig indgået et samarbejde med Michelin-kokken Martin Berasategui, som er indehaver af hele 3 michelin-restauranter.

    Hvordan gør man med Sous Vide?

    Produktet vakuumpakkes, tilsæt evt. krydderier, olie eller smør. Produktet lægges herefter i vandbad, som har den temperatur det færdige produkt skal have.

    Præcision 0,1 grad
    Kapacitet – op til 56 liter
    Temperaturinterval 5-95 grader
    Cyklus 1 minut til 99 timer
    230V, 1000 W
    Måler 122 x 132 x 148 mm
    Clip op – passer til gastrobakker
    Fordelene ved Sous Vide:

    Med sous vide opnår du et mørt, saftigt og velsmagende produkt, som er perfekt tilberedt. Dette skyldes den meget præcise temperaturindstilling. Produktet opnår en ensartet tilberedning hele vejen igennem – ved kød kan produktet evt. brunes af på en pande inden servering.

    Produktet vil ligeledes på denne måde bibeholde sin saft og kraft – og ikke mindst vægt. Således får du mere slutprodukt for de samme penge.

    Du kunne måske også være interesseret i

    Copyright © 2021 Catertrader

    cart

    Min kurv

    Din kurv er tom

    Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu