Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering

Cart 0 0,00 DKK

Sous Vide med stor kapacitet - Clip-on

9.795,00 DKK

Sous Vide med stor kapacitet og stor præcision - Clip-on

Model: Sammic SVP-100

Specifikationer:

Præcision 0,1 grad
Kapacitet – op til 56 liter
Temperaturinterval 5 - 95 grader C
Cyklus 1 minut til 99 timer
El: 230V, 1000 W
Mål: 122 x 132 x 148 mm
Clip on – passer til gastrobakker

Sous Vide: 

Sous Vide er fransk og udtales "su-veed" og betyder egentligt bare "under vakuum" Du opnår et mørt, saftigt og velsmagende produkt, der "smelter" på tungen med Sous Vide. Vakuumpak produktet, og tilsæt krydderier og olier, og læg det herefter i vandbad, som har den temperatur det færdige produkt skal have. Produktet bibeholder sin kraft ikke mindst vægt, så mere slutprodukt og dermed bedre pris. Når produktet er færdigt, kan svitses på panden (kød) for at give overfladen en stegeskorpe.

 

Sammic

 

Fri levering til kantsten ved køb over 1000,- + moms
Fri levering omfatter ikke specialproducerede produkter.
Fri levering omfatter kun online bestillinger
Varenummer (SKU): Sammic-SVP-100 Kategorier: ,

Yderlige beskrivelse

Sous Vide med stor kapacitet - Clip-on
Model: Sammic – netop nu til intropris

Sammic er et spansk firma, som har eksisteret siden 1961. Virksomheden er en traditionel produktionsvirksomhed, med egen udviklingsafdeling. Gennem mange år er både produktionsteknikker og erfaring indenfor holdbart udstyr.

Før et nyt produkt bliver lanceret bliver de testet i et af verdens mest krævende køkkener. Sammic har nemlig indgået et samarbejde med Michelin-kokken Martin Berasategui, som er indehaver af hele 3 michelin-restauranter.

Hvordan gør man med Sous Vide?

Produktet vakuumpakkes, tilsæt evt. krydderier, olie eller smør. Produktet lægges herefter i vandbad, som har den temperatur det færdige produkt skal have.

Præcision 0,1 grad
Kapacitet – op til 56 liter
Temperaturinterval 5-95 grader
Cyklus 1 minut til 99 timer
230V, 1000 W
Måler 122 x 132 x 148 mm
Clip op – passer til gastrobakker
Fordelene ved Sous Vide:

Med sous vide opnår du et mørt, saftigt og velsmagende produkt, som er perfekt tilberedt. Dette skyldes den meget præcise temperaturindstilling. Produktet opnår en ensartet tilberedning hele vejen igennem – ved kød kan produktet evt. brunes af på en pande inden servering.

Produktet vil ligeledes på denne måde bibeholde sin saft og kraft – og ikke mindst vægt. Således får du mere slutprodukt for de samme penge.

Du kunne måske også være interesseret i

Tilmeld nyhedsbrev
Copyright © 2021 Catertrader

cart
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu