CaterTrader

Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering

Garanti & Service

Garanti & Service

Vi bestræber os på, at udelukkende tilbyde kvalitetsprodukter til vores kunder. Der kan derfor, selv på kvalitetsprodukter, opstå fejl eller defekter en sjælden gang imellem.  Selv om langt størstedelen af udstyret er europæisk produceret, kan det alligevel ikke undgås, fejl kan opstå, enten i produktion eller f.eks. under transport. . For at melde evt. fejl, venligst udfyld denne formular: www.catertrader.dk/service så tager vi hånd om det med det samme.

Vi har valgt at tilbyde 2 former for garanti:

Standardgaranti

Alt udstyr sælges normalt med reservedels- / komponentgaranti. Det betyder i praksis, reservedele sendes til dig, uden beregning fra dag til dag, de første 12 måneder af produktets levetid, gældende fra købsdagen. Du er velkommen til at sende dit udstyr til os, så reparerer vi det uden beregning, såfremt det er en fejl på produktet. Denne garanti er den mest almindelige for langt de fleste leverandører inden for storkøkkenbranchen. Hvis du ønsker fejlsøgning eller reparation indenfor de første 12 måneder, og ikke vil sende produktet til os, er omkostningerne dine. Vi er naturligvis til rådighed for vejledning, og gode råd, og vores erfaring er, langt de fleste fejl kan løses via telefon / e-mail.  

Udvidet garanti

Hvis du ønsker mere sikkerhed, kan vi tilbyde en udvidet garanti, hvor vi dækker både reservedele og arbejdstimer til montør, på jeres adresse.

Pris på udvidet garanti.

1 års udvidet garanti
Ovne (3-5 stik), Kr. 650,- (6-20 stik), Kr. 1.450,- .
Back-bar / flaskekøl, Kr. 400,-.
Opvaskemaskiner, Kr. 900,-
Gasudstyr, Kr. 995,- Bemærk: AL gasudstyr skal tilsluttes af autoriseret gasinstallatør.
Øvrige varer  Kr. 600,- ( gælder for alle varer over Kr. 3.800,- ex. Moms)

2 års udvidet garanti
Ovne (3-5 stik), Kr. 1600,- (6-20 stik), 3.400,- .
Back-bar / flaskekøl, Kr. 1050,-.
Opvaskemaskiner, Kr. 1.800,-
Øvrige varer  Kr. 1.600,- ( gælder for alle varer over Kr. 3.800,- ex. Moms)

Udvideret garanti generelt.

1.       Udstyr til en værdi under Kr. 3.800,- og / eller mindre 230 V maskiner skal sendes til os. Vi sender fragtbrev og betaler naturligvis for denne.

2.       Garantien gælder fra købsdato, og ikke fra ibrugtagningsdato. (udvidet garanti kan købes 14 dage efter produkt køb) 

3.       Udvidet garanti gælder i hele Danmark (Sjælland, Fyn, Jylland og Bornholm) alle ikke brofaste øer (udover Bornholm) er ikke inkluderet den udvidede garanti

4.       Selvforskyldte skader er IKKE omfattet af garantien, som f.eks. forkert tilslutning, manglende rengøring vedligehold, samt kalkproblemer, der skyldes manglende brug af afkalkningsfiltre på f.eks. opvaskemaskiner, isterningemaskiner, kaffemaskiner, dampovne ect. Manglende ventilation og ikke renset fordamper / kompressor i køleprodukter,  betragtes for selvforskyldt.  

5.       Sliddele, glas, pærer og andre forbrugsartikler er ikke omfattet af garantien.

6.       Garantien gælder kun selve udstyret, og sækker ikke følgeskader.

Catertrader ApS forbeholder sig retten til at ombytte et produkt, med minimum samme specifikationer og kvalitet, eller kreditere købet. Vi tager ligeledes forbehold for ændringer i sortiment, det ombyttede udstyr kan være et andet mærke / model, såfremt den oprindelige er udgået. Catertrader ApS forbeholder sig retten til at nægte service til kunder med forfalden saldo

Den udvidede garanti, gælder udbedring indenfor rimelig tid, at vores landsdækkende servicenetværk. Vi bestræber os på, udbedringen sker hurtigst muligt. Catertrader ApS tager forbehold for mangel på reservedele, fejlleverancer i al almindelighed. Det kan ikke forventes, der stilles erstatningsudstyr til rådighed i reparationsperioden.  Skulle denne periode, mod forventning trække ud, vil vi søge at finde en erstatningsløsning i perioden. Skulle låneudstyr blive aktuelt, er evt. tilslutning / ind bæring ikke inkluderet, de omkostninger forbundet med det, afholdes af kunden.

Den udvidede garanti, dækker udbedring indenfor normal arbejdstid på hverdage. Akut hjælp, samt weekend udkald, er mod merbetaling, og muligt såfremt montørerne har reel mulighed for det.