Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering

Cart 0 0,00 DKK
 • Lej dit BWT afkarboniserings anlæg til opvaskemaskiner
  LEJE AF BWT afkarbonisering til industriopvaskere. Nu kan du leje et BWT afkarboniseringsanlæg / afkalkningsanlæg, og dermed slippe for etableringsomkostningen Lejepris pr. måned: Kr. 174,- + forsikring på Kr. 27 pr. måned Første gang kommer der et engangsbeløb for etablering, levering & montering på kr. 1.041,- Pakken inkludere en SMS-boks der automatisk bestiller regenerering ca. 3 dage inden flasken er tømt, så du er fri for at holde øje med noget - det er helt automatisk Som ekstra bonus for du 20 % rabat ved hvert flaske skiftI! når du har en lejekontrakt. Maskinen skal være tilsluttet ved installation. SE ALLE FORDELENE HER: AK 1019/1030 anlæggene består af en enkelt glasfibertank, der indeholder 2 typer kationfiltermasse. Råvandet ledes gennem filterets ionbytter, som reducerer vandets indhold af calcium- og magneciumforbindelser, hvorved vandet delvis afsaltes. Metoden gør, du altid for en skinnende opvask, og forlænger din maskinens levetid. Der er ingen vedligeholdelse af anlægget, kun ombytning når tanken er ved at være brugt op. Ombytningen og service varetages af BWT / HOH i dit lokalområde. Fordele: Ingen driftsstop eller vedligeholdelse Ingen brug af kemikalier og vand Ingen aflejringer og striber på opvasken, opnår altid et flot resultat Stor kapacitet Kapacitet Anlæggets kapacitet afhænger i høj grad af råvandets indhold af calcium og magnesium samt bicarbonat (kalk). I regelen kan Øst danmark få ca. 1.600 opvaske pr. ombytning og Vest danmark ca. 2.500 opvaske pr. ombytning. Dog er koncentrationerne højere i de størrebyer, og derfor må påregnes hyppigere ombytning. Størrelser: AK1030 (den store) har en kapacitet op til 160 kubikmeter afhængig hvor i landet du bor (det er den store der er i lejetilbuddet) AK1019 (den lille) har en kapacitet op til 80 kubikmeter afhængig hvor i landet du bor Fordele: Ingen kedelige driftsstop Ingen vedligeholdelse Ingen brug af kemikalier og vand Ingen aflejringer og striber på opvasken, og altid flot vaskeresultat Stor kapacitet God driftøkonomi, og forlænget levetid på maskinen  

  LEJ dit BWT afkarbonisering til industriopvaskere.

  174,00 DKK

  Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
  Fri levering til kantsten ved køb over 1000,- + moms
  Fri levering omfatter ikke specialproducerede produkter.
  Fri levering omfatter kun online bestillinger
  Varenummer (SKU): LEJE-BWT-AK Kategori:

  Yderlige beskrivelse

  LEJE AF BWT afkarbonisering til industriopvaskere.

  Nu kan du leje et BWT afkarboniseringsanlæg / afkalkningsanlæg, og dermed slippe for etableringsomkostningen
  Lejepris pr. måned: Kr. 174,- + forsikring på Kr. 27 pr. måned

  Første gang kommer der et engangsbeløb for etablering, levering & montering på kr. 1.041,-

  Pakken inkludere en SMS-boks der automatisk bestiller regenerering ca. 3 dage inden flasken er tømt, så du er fri for at holde øje med noget - det er helt automatisk
  Som ekstra bonus for du 20 % rabat ved hvert flaske skiftI! når du har en lejekontrakt.

  Maskinen skal være tilsluttet ved installation.

  SE ALLE FORDELENE HER:

  AK 1019/1030 anlæggene består af en enkelt glasfibertank, der indeholder 2 typer kationfiltermasse. Råvandet ledes gennem filterets ionbytter, som reducerer vandets indhold af calcium- og magneciumforbindelser, hvorved vandet delvis afsaltes. Metoden gør, du altid for en skinnende opvask, og forlænger din maskinens levetid. Der er ingen vedligeholdelse af anlægget, kun ombytning når tanken er ved at være brugt op. Ombytningen og service varetages af BWT / HOH i dit lokalområde.

  Fordele:

  Ingen driftsstop eller vedligeholdelse

  Ingen brug af kemikalier og vand

  Ingen aflejringer og striber på opvasken, opnår altid et flot resultat

  Stor kapacitet

  Kapacitet

  Anlæggets kapacitet afhænger i høj grad af råvandets indhold af calcium og magnesium samt bicarbonat (kalk). I regelen kan Øst danmark få ca. 1.600 opvaske pr. ombytning og Vest danmark ca.

  2.500 opvaske pr. ombytning. Dog er koncentrationerne højere i de størrebyer, og derfor må påregnes hyppigere ombytning.

  Størrelser:

  AK1030 (den store) har en kapacitet op til 160 kubikmeter afhængig hvor i landet du bor (det er den store der er i lejetilbuddet)

  AK1019 (den lille) har en kapacitet op til 80 kubikmeter afhængig hvor i landet du bor

  Fordele:

  Ingen kedelige driftsstop

  Ingen vedligeholdelse

  Ingen brug af kemikalier og vand

  Ingen aflejringer og striber på opvasken, og altid flot vaskeresultat

  Stor kapacitet

  God driftøkonomi, og forlænget levetid på maskinen

  Du kunne måske også være interesseret i

  Copyright © 2021 Catertrader

  cart

  Min kurv

  Din kurv er tom

  Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu