Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering

Cart 0 0,00 DKK
  80 liter STENO røremaskine - Gulvmodel Model: PL80/VS STENO er italiensk producent af røremaskiner i meget høj kvalitet. maskiner er fremstillet til bageri,- restaurant- og cateringssektoren. Røremaskinerne fås i alle tænkelige størrelser, de er kraftige, og opfylder ethvert professionelt behov i et køkken eller bageri. STENO har variabel hastighed med inverter motor. Kombinationen af dette får Steno til at leve op til selv de højeste krav. Røremaskinen samt standardudstyr og tilbehør er fremstillet af rustfrit stål af den højeste kvalitet. Det sikrer nem rengøring samt lang levetid for røremaskinen. Toppen er fremstillet i slagfast ABS, og røremaskinen har monteret et sikkerhedsgitter, der drejes for åbning og med automatisk sikkerhedsafbryder. Indføringstragten anvendes med sikkerhedsgitteret for sikker tilføjelse af væske og pulver under brug. Denne har også en sikkerhedsafbryder. Kedlen fastholdes med dobbelttap, samt er låst i arbejdsposition. Betjeningen fås enten med knapper eller som touch panel monteret i fronten. Betjeningspanelet er sikret mod f.eks. væske trænger ind. Betjeningspanelet indeholder: Start/stop Konstant trinløs hastighed Timer op til 60 minutter Specifikationer: - Elektronisk Variator – Inverter - Maskinkrop er overfladebehandlet med slagfast Epoxy pulverlakering - Panelvalg mellem: Trinløs/2speed/touch panel - Start/Stop – Trinløs hastighed – Timer/30 min - CE godkendt sikkerhedsskærm i plast - 80 liter rustfrit stål kedel - Spartel, dejkrog og ris medfølger - EL: 400 V - 3,3 kW - Mål: (BxDxH) 780x960x1600 mm  

  80 liter STENO røremaskine

  47.995,00 DKK

  Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
  Fri levering til kantsten ved køb over 1000,- + moms
  Fri levering omfatter ikke specialproducerede produkter.
  Fri levering omfatter kun online bestillinger
  Varenummer (SKU): PL80L/VS Kategorier: , Tag:

  Yderlige beskrivelse

  80 liter STENO røremaskine - Gulvmodel
  Model: PL80/VS

  STENO er italiensk producent af røremaskiner i meget høj kvalitet. maskiner er fremstillet til bageri,- restaurant- og cateringssektoren. Røremaskinerne fås i alle tænkelige størrelser, de er kraftige, og opfylder ethvert professionelt behov i et køkken eller bageri. STENO har variabel hastighed med inverter motor. Kombinationen af dette får Steno til at leve op til selv de højeste krav.

  Røremaskinen samt standardudstyr og tilbehør er fremstillet af rustfrit stål af den højeste kvalitet. Det sikrer nem rengøring samt lang levetid for røremaskinen. Toppen er fremstillet i slagfast ABS, og røremaskinen har monteret et sikkerhedsgitter, der drejes for åbning og med automatisk sikkerhedsafbryder. Indføringstragten anvendes med sikkerhedsgitteret for sikker tilføjelse af væske og pulver under brug. Denne har også en sikkerhedsafbryder. Kedlen fastholdes med dobbelttap, samt er låst i arbejdsposition. Betjeningen fås enten med knapper eller som touch panel monteret i fronten. Betjeningspanelet er sikret mod f.eks. væske trænger ind.

  Betjeningspanelet indeholder:
  Start/stop
  Konstant trinløs hastighed
  Timer op til 60 minutter

  Specifikationer:

  - Elektronisk Variator – Inverter
  - Maskinkrop er overfladebehandlet med slagfast Epoxy pulverlakering
  - Panelvalg mellem: Trinløs/2speed/touch panel
  - Start/Stop – Trinløs hastighed – Timer/30 min
  - CE godkendt sikkerhedsskærm i plast
  - 80 liter rustfrit stål kedel
  - Spartel, dejkrog og ris medfølger
  - EL: 400 V - 3,3 kW
  - Mål: (BxDxH) 780x960x1600 mm

   

  Du kunne måske også være interesseret i

  Copyright © 2021 Catertrader

  cart

  Min kurv

  Din kurv er tom

  Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu