Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering

Cart 0 0,00 DKK

Projekter

Professionel rådgivning 

Hos Catertrader ApS tilbyder vi ærlig og professionel rådgivning, der giver dig de bedste forudsætninger for et succesfuldt projekt. Vi hjælper dig hele vejen i din ombygning, nybygning eller renovering.

Hel-, del, - eller totalentreprise.

Der er mange bolde der skal holdes i luften, når man kaster sig ud i et projekt – stort som småt. Vi har erfaringen med ombygninger, og ved hvad det kræver for at få mange faggrupper til at spille sammen, og koordinere indsatserne, så tidsplanen og budgettet overholdes. Vi har et stort netværk af håndværkere, og kan derfor tage os af hele entreprisen i din ombygning – alt lige fra opsætning af fliser - til gulvbelægning - Tømrerarbejde – ventilation - specialproducerede rustfrie løsninger – køkkenudstyr og maskiner der passer til netop dit behov. Du bestemmer naturligvis selv hvor meget du selv vil tage dig af, vores erfaring er jo mere du samler, jo mindre er risikoen for at fejl, tidsspild og dermed ekstra unødvendige omkostninger.

Løsninger

Vi leverer kundetilpassede løsninger, som passer til netop dit behov. Vores stål borde, vogne mv. er dansk produceret og i en ordentlig kvalitet. Det er ikke nødvendigvis dyrere end standard løsninger, som ofte er produceret i tyndere plade, men det giver bare et bedre slut resultat.

Hos Catertrader ApS er vi klar til at hjælpe dig FØR, UNDER og EFTER dit projektforløb

Uanset projektets størrelse og kompleksitet kan vi hjælpe dig med en specialløsning, hvor vi tager hensyn til dit behov for inventar, økonomi, funktionalitet og tid i indretningen.  Kontakt os på telefon +45 69 16 60 50 eller send din henvendelse til vores kundeservice på catertrader@catertrader.dk

Tilmeld nyhedsbrev
Copyright © 2021 Catertrader

cart
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu