Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering

Cart 0 0,00 DKK

Om os

Hvem er vi?

CaterTrader.dk er en dansk webshop, som forhandler udstyr og maskiner til restauranter, storkøkkener, cafeer, grillbarer, kantiner mv.

CaterTrader.dk er stiftet i 2013, og vores formål er, at tilbyde udstyr og maskiner til cater branchen i god kvalitet og til skarpe priser. Vi findes udelukkende på internettet, har ingen fordyrende showrroms, og er derfor i stand til at have rigtigt gode priser til fordel for netop din forretning. Vi sender dine varer dag til dag - fragtfrit, når du bestiller for mindst Kr. 1.000,- fra en af vores mange samarbejdspartere i ind-og udland. Kan du ikke se hvad du søger på hjemmesiden, kan vi nok godt hjælpe dig alligevel. Vi samarbejder med rigtigt mange forskellige leverandører, og vil altid gerne forsøge at finde lige præcis det, du står og mangler.

Har du brug for at få besøg af en konsulent i forbindelse med etablering eller ombygning af cafe eller restaurant, så ring 6177 6050 og aftal et tidspunkt.  har ligeledes ikke noget dyrt lager, men henter varerne fra vores samarbejdspartnere fra dag til dag, og leverer dem i din forretning, ganske gratis på danske adresser.

CaterTrader.dk er ejet Catertrader ApS Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at på +45 6177 6050 eller sende os en e-mail til catertrader@catertrader.dk.

Det glæder os at kunne byde dig velkommen her på CaterTrader.dk

 

De bedste hilsner

Kasper Brandt

CaterTrader.dk

 

Har du spørgsmål?

Tilmeld nyhedsbrev
Copyright © 2021 Catertrader

cart
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu